BÁCSVÍZ KVSC Gyermek csapataSzerdától szombatig adott otthont a Kecskeméti Fürdő az LI. Országos Gyermek Úszó Bajnokságnak, amely igen jó hangulatú és eredményes versenynapokat tartogatott 87 csapat 486 versenyzőjének.

A négy versenynap alatt több új évjáratos országos csúcs született. 50m és 100m fiú gyorsúszásban a 13 és 14 évesek korosztályban is Tschajkov Valentin (Széles S. Úszó N.M) és Magda Boldizsár (Parafa Úszó Klub) jóvoltából mindkét számban, és a BVSC – Zugló 4*100 lány váltója is új országos csúcsot állított fel.

A hazai BÁCSVÍZ KVSC 4 fiú és 4 lány versenyzője 54 alkalommal rajtolhatott a versenyen. Felkészülésük sikerességét mutatja, hogy a számok több, mint 90%-ban egyéni csúcsokat úsztak, szemben a verseny 62%-os átlagához képest. Nagyon erős mezőnyben, kiélezett versenyben Pajor Franciskának 4 számban is sikerült a délutáni döntőkbe kerülni és pontszerző helyezéseket elérni. 800m és 200m gyors úszásban az előkelő 6. helyen, 50m és 100m gyors úszásban a 8. helyen végzett.

Résztvevő versenyzők: Czeglédi Kenéz, Farkas Janka, Mácsai Dóra, Márhoffer Soma, Pajor Franciska, Tóth Molli, Vizin- Esquivel Daniel, Wórum Benedek.

Felkészítő edzők: Novotny Attila, Bálint Zoltán, Nagy Zoltán

Hajrá KVSC!

Pajor FranciskaPajor Franciska