VII Aranyhomok Kupa BACSVIZJanuár utolsó hétvégéjén rendezték meg a VII. Aranyhomok Kupát a BÁCSVÍZ KVSC és a Kecskeméti Fürdő közös rendezésében. A versenyre rekordszámú nevezés érkezett a második ciklus alapozási időszakának végén: 36 egyesület 499 versenyzője 1915 alkalommal rajtolt a két versenynap alatt.

A BÁCSVÍZ KVSC 24 versenyzője 126 vízbe ugrásból 64-szer az egyéni idejét megjavítva ért célba, amely a verseny átlagához képest jóval jobb eredmény. A 126 rajtból 9 arany, 10 ezüst és 19 bronzérem, összesen 104 pontszerző hely született. Ez az eredmény az alapozási időszak végén, munkából érkezve, felülmúlja az edzői team várakozásait.

Az idei Aranyhomok Kupát a BHSE csapata nyerte, a második helyen a Kőbánya SC végzett, a harmadik helyet a hazai BÁCSVÍZ KVSC szerezte meg.

Érmeseink: Albert János, Czeglédi Kenéz, Demjén Bátor, Fazekas Bence, Fekete Miklós, Gál Olivér, Garajszki Máté, Kerekes Luca, Kollár Bálint, Lajter Szabolcs, Márhoffer Soma, Mészáros Dániel, Mozsárik Levente, Ölvödi Soma, Pap Kata, Wórum Benedek.

Felkészítő edzők: Novotny Attila, Bálint Zoltán, Horváth Zsolt.

Gratulálunk minden versenyzőnek és felkészítőiknek!